In het algemeen volgen we de onderstaande stappen om succesvol onze catering diensten te leveren. Afhankelijk van uw concrete situatie kunnen de stappen inhoudelijk veranderen. Neem direct contact met ons op voor catering in Noord-Brabant.

 

  1. Uw aanvraag: Het begint met uw aanvraag van catering diensten voor een bepaalde gelegenheid. Deze aanvraag kunt u eenvoudig plaatsen via ons offerte aanvraagformulier. U kunt natuurlijk ook bellen.
  2. Contactmoment: Op basis van de geleverde input nemen we contact met u op. Vaak hebben klanten wel een idee maar nog niet concreet genoeg om voor ons een voorstel te doen. Daarom luisteren we graag naar u om te horen wat uw specifieke wensen en behoeften zijn.
  3. Offerte opstellen: We stellen op basis van uw input een offerte op. Met dit voorstel krijgt u inzicht in het menu, de prijzen en de praktische organisatie en logistiek. Indien u dit schriftelijk goedkeurt kunnen we aan de slag om de opdracht voor u uit te voeren.
  4. Bereiding: We bereiden het eten in een professionele industriële keuken in het centrum van Den Haag. Hier hebben we voldoende capaciteit om eten te bereiden en -gekoeld- te bewaren.
  5. Transport en levering: We transporteren het bereide eten naar uw locatie. We streven er naar om ruim op tijd op de locatie te arriveren zodat we u op tijd kunnen bedienen. De maaltijden worden op hygiënische wijze getransporteerd. Warme maaltijden transporteren we in thermoboxen zodat deze op de juiste temperatuur blijft. Al onze producten vervoeren wij in  gekoelde of verwarmde boxen.

 

Recepties en ontvangsten

Een moment van rust of een moment van zaken. Soms een snelle hap, een andere keer een uitgebreid gebeuren. Voor iedere gelegenheid en voor elk budget kunnen wij iets bereiden. Een moment van rust of een moment van zaken. Ook in Noord-Holland houden mensen van een feestje. Maar dat moet dan natuurlijk wel goed geregeld worden. Niet alleen de catering zelf maar ook de partyservice (stoelen, tafels, dranken, glazen, bestek, borden etc). Ook de afwas kan worden uitbesteed zodat jij je volledig kunt richten op de gasten.

 

Diner of buffet
Wij verzorgen diners en buffetten op iedere schaal, formeel en feestelijk. Of u nu kiest voor een avondvullend diner van acht gangen, of een snel en gezond overwerk menu, alles is even lekker. We hebben ook een groot aantal buffetten in het assortiment. Denk daarbij aan koude buffetten, warme buffetten, thema’s avonden of tapas. In overleg is er veel mogelijk. Zo kunnen we op basis van het thema hele specifieke gerechten bereiden en de gasten verrassen.

 

Inschatting van de kosten
Wanneer je een feestje in Noord-Holland gaat geven heb je de keuze uit veel verschillende cateraars. Niet zo gek dus dat ook de prijzen flink uiteen kunnen lopen. We raden daarom aan om altijd via internet verschillende cateraars te vergelijken en zo de beste prijs/kwaliteit verhouding voor je feest te krijgen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de meest luxe aanbieder van hapjes in Nederland.